keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

#wg2015 4. päivä - Kaupunkilavalta keskiyön auringon elämykseen

Aamu alkoi Turun Nv:n hallinäytöksellä Flying Colours. Laatutakuu! Näyttävä kokonaisuus, eleitä ja puvustusta myöden erilaisia lintujalajeja mittailemassa nokkimisjärjestystään. Tottakai halusin samalla nähdä myös ihanaa sukulaistani Riittaa, voimistelu kun kulkee meillä verenperintönä moneen suuntaan :)


Ihana Riitta Mäki-Turja-Grönroos, hyvä Turku
Iltapäivä kuluikin sitten kaupunkilavalla, Senaatintorilla. Aivan upean lämmin kesäpäivä ja ihmisiä paljon liikkeellä. Mikäs siinä portailla istuessa jätskin kanssa! Vähän jumpattiinkin porukalla Marit Heikuran johdolla. Kaupunkilavoilla muuallakin esityksiä, kannattaa ottaa jossaki välissä irtautuminen Messukeskuksesta ja käydä vähän kylillä!


Marit Heikura jumppauttaa kansaa
Connections-kokonaisuuden toinen esitys oli onnistunut, nautin katsomossa tällä kertaa ilman jännitystä :)

Päivän kruunasi Midnight Sun Special -kenttäohjelmashow Olympiastadionilla. Eri maiden kenttäohjelmakulttuuria esittelevä iltanäytös oli mykistävän hieno taivaanrannan auringonlaskua myöden. Sää osui nappiin! Vähän aiemmin näin Riikka Virkajärvi-Johnsonia ja hän oli silloin jännittynyt, mutta luottavainen omiensa onnistumiseen. Eikä suotta! Valkean Linnun parvi oli lumoavan kaunista katsottavaa. Voin kuvitella, että lopussa rakentunut joutsen-kuvio ja siinä voimisteleminen edustanee monelle vastaavaa kuin aikanaan Raija Riikkalan Suomen lippu. Lintu tullaan muistamaan kuvana vielä pitkään.  

Valkean parven johdossa on tämä tehonainen Riikka Virkajärvi-Johnson

Olipas vain mahtava nähdä kuinka valtaisat massat muodostavat erilaisia kenttäohjelmakoreografioita. Innostuin monesta! Illan rohkein veto oli ehdottomasti Hannele Ahlqvistin ja Marja Kallioniemen koreografioima World Team, jossa esiintyi peräti 2200 eri-ikäistä voimistelijaa 35 maasta! Siinä oli ohjelma, joka kiteytti koko Gymnaestradan ytimen, eri kulttuurien kohtaaminen, yhdessä voimisteluelämyksiä tuottaen ja nauttien. Tästä toivottavasti tulee perinne! Veikkaan, että tulijoita World Team:iin on seuraavalla kerralla 5000. 


Suomi, Valkea lintu


Slovakia

Saksa ja aurinkotodiste

Norja

Suomi, Kirkkaus
Sveitsi
Tanska

World Team!


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti