maanantai 13. heinäkuuta 2015

#wg2015 2. päivä - Messukeskuksessa

Toinen päivä kului Messukeskuksen vilinässä seuraten hallinäytöksiä ja kierrellen messualueen ständeillä. Toinen päivä myös osoitti hyvin toimivat järjestelyt. Joukkoruokailuun ei kerry jonoa ja kaikki mahtuvat istumaan, vessoja on riittävästi ja ne ovat siistit, ohjelmat pysyvät aikataulussa ja vapaaehtoisten sekä Voimisteluliiton asiakaspalvelu on ystävällistä. Kiitos jo tässä vaiheessa vastuuhenkilöjoukolle!

Suomiständillä on pro-asiakaspalvelu, Eija ja Helena muunmuassa
Connections-tiimin Katrin kanssa bongattiin Suvi-maskotti
Joukkoruokailun tiivistä tunnelmaa

Suomen järkkäämässä Gymnaestradassa on uutuutena Speakers Corner, jossa eri asiantuntijat alustavat voimistelun teemoja yhteiskeskusteluksi. Tänä aamuna kävin kuuntelemassa Lepistön Iinan alustusta tanssillisesta voimistelusta ja katsoimme videoitakin lajin tiimoilta. Viikon aikana kannattaa kävästä messuvilinän ohessa Speakers Cornerissa, monenmoista verkostoitumista mm. pe klo 12 keskustellaan kenttäohjelmakoreografioinnista. Itsekin menossa tietty paikalle.



Iinuskan kaa, on se niin noheva, englanniksikin

Messualueella treffasin myös Senaatintorilla juontohommissa ja tapahtumavapaaehtoisena toimivaa Ninnua. Keskustelu kiemurteli sujuvasti tanssin, voimistelun, lavarakenteiden ja vapaaehtoistatoiminnan välillä. Ninnu oli vakuuttunut, että vapaaehtoiseksi kannatti lähteä Gymnaestradaan!

Ihana Ninnu
Hallinäytöksiä on valtavasti tarjolla eri maista. Olen päässyt valintaraatiin mukaan, joka on valinnut Suomen hallinäytösesitykset ja voin lämpimästi suositella niitä. Suomalaisilla on tarinallisia ja tanssillisia elementtejä paljon, unohtamatta kuitenkaan huippuvoimistelumme kuten joukkuevoimistelun, rytmisen tai akrobatiavoimistelun helmiä. Toki Gymnaestradaan tullaan ihailemaan myös kansainvälistä osaamista. Tänään näin suomalaisten lisäksi kreikkalaisten, japanilaisten ja ruotsalaisten osaamista. Onneksi joka päivä on voin kasvattaa elämyspalettiani ja ehdin vielä nähdä useita viikon aikana.

Finlands Svenska Gymnastikförbund - Northern Lights


Kreikka Alice in Wonderland

Pakilan Voimistelijat & Otsonpojat - At the Airport


Jonotusta kohti Malmö Flickornaa...

Iki-ihana Malmö Flickorna


Japanilaiset ne osaa, simppelin liikekielen näyttävyyden


Gymnastics Club of Hämeenlinna - Snow or Not


Ai niin... ja huomenna alkaa tositoimet omalla kohdalla... Connections-tiimini on valmiina harjoituttamaan vikat reenit aamulla ja sitte nauttimaan työn tuloksista iltapäivällä!

Mehän ollaan ihan rauhallisina...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti