keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Ilmassa on suuren järjestäytymisen tuntua!

Kun 2,5 vuotta sitten aloitin blogini, en olisi uskonut, kuinka paljon sillä on ilokseni ollut vaikutuksia. Vaikka keskustelua en juurikaan ole saanut aikaan täällä blogin puolella, asioita on tapahtunut tuolla ulkopuolella ;) lukijoitakin olen pikku hiljaa saanut kerättyä. 10 000 lukijan raja posahti rikki kesän lopussa ja vaikka moni moni muu kirjoittaja saa kerättyä tuon vastaavan kuukaudessa, en ensisijaisesti havittelee massoja, vaan oikeesti asian äärellä toimivia (ei se määrä vaan laatu, sopiskohan sanonta myös tähän :)).

Oma motiivini kirjoittamiselle oli tietenkin ensisijaisesti kehittyä itse tanssillisen voimistelun valmentajana, koreografina ja tuomarina. Kun kirjoitan, jäsennän samalla omaa tekemistäni. Kun liike saa sanamuodon vasta todella ymmärrän ilmiötä, liikettä... Ihanaa toki, että samalla pystyn vaikuttamaan täältä kotoa käsin jopa valtakunnallisiin kehittämissuuntauksiin! Yksi iso askel tähän suuntaan on kauan haaveena ollut tulevana viikonloppuna järkättävä Tanssillisen voimistelun leiri ja keskustelufoorumi Vantaalla. Tapahtuman järjestää Vantaan Voimisteluseura. Ylpeänä otan ison haasteen vastaan, sillä vedän tuon keskustelufoorumin, jonka pohjana toimii tämä blogi ja erityisesti postaukset:

Salamyhkäinen liikuntamuoto nimeltä tanssillinen voimistelu 1

Salamyhkäinen liikuntamuoto nimeltä tanssillinen voimistelu 2

Tanssillisen voimistelun arviointikriteereistä ja tuomaroinnista

Lisäksi saan leirillä vetää kaikille improilua tanssillisen voimistelun maailmassa ja voimistella itsekin leiriläisenä, kivaa :)

Voimisteluliitossakin on herätty ja edustajat tulevat paikanpäälle, mahtavaa. Aika kattavasti saamme eri puolilta Suomea tanssillisen voimistelun ihmisiä samaan kehittämiskeskusteluun mukaan ja nekin, jotka eivät keskustelufoorumiin pääse, ovat olleet kiinnostuneita "pöytäkirjamuistiosta" jälkeenpäin. Uskon vahvasti, että vihdoin asioita alkaa tapahtua. Kootkaamme omat rivimme ja sitte eikun Let´s Rock, mahdollisuuksia on monia ja yhdessä saadaan aikaan vaikka mitä!

Ihanaa nähdä viikonloppuna monia siskoja, tulkaa nykimään hihasta ja jutteleen! Palaan taatusti tunnelmiin myös leirin jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että Tanvon ja tanssin ihmiset istuvat viimein alas ja ideoivat yhdessä! Omalta osaltani tuntuu loogiselta, että keskustelua käydään Sannan blogin pohjalta kun olet näitä teemoja ja lajeja teksteissäsi käsitellyt! Viikonloppua odottaen!

    Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari!!! Jospa tästä nyt lähtis jokin positiivinen vyöry liikkeelle ja tapahtumia, leirejä, blogeja, kohtaamisia ym. alkais putkahdella enemmänkin :)

      Poista