perjantai 6. toukokuuta 2011

Blogi tanssillisesta voimistelusta - taustaa ja tavoitteita

Tämä blogi käsittelee tanssillisen voimistelun maailmaa. Olen jo pidemmän aikaa kaivannut lajille enemmän tunnettuutta, koulutusta ja verkostoitumista. Hurskas toiveeni olisi, että tämä blogi voisi omalta osaltaan edistää näitä toimimalla avoimena keskusteluareenana ja "kohtaamispaikkana" valmentajille, ohjaajille, voimistelijoille, tuomareille ja muuten vain lajista kiinnostuneille. Tämän blogin esikuvia ovat Minna Huuskosen Koonto koonto.blogspot.com ja Lotan Jumppajuttuja jumppajuttuja.blogspot.com , joita olen itse seurannut.

Asiantuntijana en ole maan ykkösnimiä, mutta lajin parissa monella tasolla toimineena, koen omaavani jotain "painavaa sanaa", jotta voin hypätä tällaisiin isoihin saappaisiin vetämään keskustelua :) palkista Tietoa minusta voi lukea omasta taustastani ja matkan varrella asioita voi valjeta lisääkin. Tarkoituksenani on käsitellä eri aihealueita esim. tanssillisen voimistelun tekniikan hahmottamista ja vertailua muihin lajeihin, musiikin käyttöä, koreografisia koukeroita ja haasteita, treeniohjelmien jakamista, tapahtumien fiiistelyä jne. Pyrin olemaan sekä täsmällinen tarkkailija, hurmioitunut hehkuttaja että kokonaisuuksia maalaileva kyseenalaistajakin. Samalla itse inspiroidun, hahmotan ja sisäistän lajiani paremmin. Haastan kanssakeskustelijat kirjautumaan sisään, jotta on helpompi seurata kuka kommentoi mitäkin, mutta toki voi kommentoida myös anonyymina.

Lukijat saavat mielellään esittää toiveita keskusteltavista asioista ja aina se ei tarvitse koskea vahvasti tanssillista voimistelua, sillä eri lajien kanssa yhteistyötä tehneenä tiedän, että voisimme oppia vaikka kuinka paljon toisiltamme. 

Tämä olkoon avausraita, innolla odotan seuraavia! Sana on vapaa!

4 kommenttia:

  1. Ehdin jo kirjautua oopperaan ja kommentoida =) Mutta hyvä näin!

    Onnittelut hienon alun johdosta. Jään innolla seuraamaan, lukemaan ja kommentoimaan!

    /m

    VastaaPoista
  2. Great, innolla odotan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa Sanna!! Tällaiselle blogille on tarvetta ja kysyntää!! Nimim. oma blogi käytössä varsin vaihtelevalla aktiivisuudella :)
    Innolla jään odottelemaan jatkoa!!! :)

    T. Etelän Svolisisko

    VastaaPoista
  4. "mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään..." Hitsi! Kyllä intohimo johonkin asiaan on aikas tärkeätä.Tarvitsemme naisia, jotka jaksavat kehittää, ohjata, ideoida ja vaikkapa bloggailla tanssillisesta voimistelusta. Lueskelen innolla, mutta en varmaankaan pysty kommentoimaan sisältöjä, mutta nautiskelen mukanaolosta! katri v

    VastaaPoista